Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)

Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)

4.9 9 évaluations
Prép. 15min
Total 3h 35min
10 portions

Ingrédients

  • boneless pork leg roast
    1800 g
  • rock salt plus extra for crackling
    1 tbsp
  • zucchini (approx. 1), cut into pieces
    130 g
  • pumpkin seeds
    25 g
  • sunflower seeds
    25 g
  • fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)
    2 - 3 sprigs
  • streaky bacon cut into pieces
    60 g
  • onion cut into quarters
    100 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • pork mince
    250 g
  • dried cranberries
    30 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 411.6 kcal / 1728.7 kJ
Protides 46.6 g
Lipides 23.5 g
Glucides 3.6 g
Fibre 1.4 g
Graisses saturées 7.7 g
Sodium 944.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...