Appareils et accessoires
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Prép. 30min
Total 40min
20 pieces
Ingrédients
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
646 mg
Protides
16.6 g
Calories
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
No Starter Sourdough Bread
23h
Slow Cooked Potatoes
45min
Peeling Ginger
5min
Pickled vegetables
745h
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
1h 45min
Brioche burger buns
2h 10min
English muffins
3h 10min
Gado gado
1h
Vegetable stock paste
50min
Balinese Betutu chicken
5h 35min