Hazelnut banana bread

Hazelnut banana bread

4.7 40 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 15min
10 portions

Ingrédients

  • grapeseed oil plus extra to grease (see Tips)
    120 g
  • hazelnuts, without skin plus extra 2 tbsp hazelnuts, without skins, roughly chopped, to sprinkle
    70 g
  • ripe bananas cut into pieces (approx. 350 g)
    3 - 4
  • egg
    1
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • brown sugar plus extra 1 tbsp (optional), to sprinkle
    100 g
  • plain flour
    250 g
  • cocoa powder (see Tips)
    2 tsp
  • baking powder
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • sea salt
    2 pinches

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 231.6 mg
Protides 5 g
Calories 1417.2 kJ / 338.7 kcal
Lipides 18.9 g
Fibre 2.8 g
Graisses saturées 1.9 g
Glucides 39.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...