Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g olie
-
300
g gekookte worst (Brühwurst), in plakjes (1 cm)
ou 300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm) - 950 g water
- 30 - 50 g boerenkool, zonder dikke stelen
- 120 g uien, gehalveerd
- 80 g wortelen, in stukken
-
80
g selderstengels, in stukken
ou 80 - 100 g peterseliewortel, in stukken - 3 teentjes knoflook
- 30 g tomatenpuree
-
300
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes
ou 300 g verse champignons de Paris, in plakjes - 30 - 50 g parelgerst (zie variatie)
-
2
tl vleesbouillonpasta
ou 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1398.3 kJ / 334.2 kcal
- Protides
- 14.5 g
- Glucides
- 17.2 g
- Lipides
- 24 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 884.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Lamscurry
1 Std.
Mokka-pompoen frappuccino
20 min.
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3hod.
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Pas d’évaluation
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min