Appareils et accessoires
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
29 mg
Protides
2 g
Calories
533.6 kJ /
127.5 kcal
Lipides
11.2 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
6.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Fresh fig jam
55min
Cabbage rolls
1h 50min
Sauerkraut soup
50min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Pas d’évaluation
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Giardiniera
72h 20min
Bellini
5min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Poppy seed strudel
3h 15min
Don Pedro
5min