Appareils et accessoires
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
29 mg
Protides
2 g
Calories
533.6 kJ /
127.5 kcal
Lipides
11.2 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
6.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Black rye bread
2h 35min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Curly Fries with Garlic Sauce
Pas d’évaluation
Snapper with Spiced Oil
Pas d’évaluation
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Spiralized spicy pickled carrots
Pas d’évaluation
Chocolate Raspberry Dream
10min
Smoked Salmon Dip
10min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4h 20min
Devilled Eggs
55min