Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien, in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta, type farafalle
- 300 g wortelen, in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
ou 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla, in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien, in dunne plakjes, als afwerking
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Protides
- 21 g
- Glucides
- 38.3 g
- Lipides
- 19.6 g
- Graisses saturées
- 5.1 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 291.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Zomerse pastasalade
30 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Kip met romige groenten saus
50 min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 godz. 45 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min