Appareils et accessoires
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Prép. 10min
Total 24h 30min
6 portions
Ingrédients
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
36.6 mg
Protides
4 g
Calories
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
9.2 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
French cuisine: Desserts
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salted Caramel Ice Cream
14h
Pears in orange syrup
45min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Lemon glaze madeleines
24h 30min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Pear and ginger paste
26h 25min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Lemon curd
20min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Amaretto biscuits
30min