Appareils et accessoires
Taart met peer en brie
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optionnel) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
434 mg
Protides
15 g
Calories
2100.3 kJ /
502 kcal
Lipides
27 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Vegan kaas dip
40min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Courgettesoep met munt
35min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min