Versions compatibles
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Protides
- 13.5 g
- Glucides
- 49.8 g
- Lipides
- 10 g
- Graisses saturées
- 3.3 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 141 mg
Recettes alternatives
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Blueberry Jam
35 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min