Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g paneer, cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 4 tsp garam masala
- 2 tsp ground cumin
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 90 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 bunch fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ fresh long green chilli, thinly sliced, to garnish
- lemon, cut into cheeks
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1742.5 kJ / 417.5 kcal
- Protides
- 19.3 g
- Glucides
- 44 g
- Lipides
- 17.3 g
- Graisses saturées
- 7.3 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodium
- 161.8 mg
Recettes alternatives
Mushroom and kale risotto
55min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Pea and mint soup
20 Min