Appareils et accessoires
Dukkah
Prép. 5min
Total 5min
115 g
Ingrédients
-
hazelnuts50 g
-
sunflower seeds30 g
-
cumin seeds10 g
-
coriander seeds4 tsp
-
sesame seeds2 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried fennel seeds½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 10 g
Sodium
204.4 mg
Protides
1.6 g
Calories
217.4 kJ /
52 kcal
Lipides
4.6 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
2.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spice Mixes and Rubs
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chewy chocolate brownies
35min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Pear and ginger paste
26h 25min
Vegan almond dip
5min
Chinese Five Spice Powder
Pas d’évaluation
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Pas d’évaluation
Spiced roasted mixed nuts
25min
Raw snickers slice
55min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Best lemon drizzle cake
35min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min