Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

4.5 11 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
3 portions

Ingrédients

  • lemon
    1
  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 ½ oz
  • fresh green peas divided
    10 oz
    10 oz frozen green peas, thawed, divided
  • fresh basil leaves plus extra to garnish
    1 oz
  • fresh mint leaves only, plus extra to garnish
    5 sprigs
  • garlic clove to taste
    1
  • extra virgin olive oil
    4 oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • large eggs
    3
  • water
    60 oz
  • lemon juice
    ½ oz
    ½ oz white vinegar
  • pasta tagliatelle (see Tip)
    6 oz
    6 oz dried fettuccine pasta, (see Tip)

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1752.7 mg
Protides 34.1 g
Calories 3626.9 kJ / 866.8 kcal
Lipides 53.9 g
Fibre 8.7 g
Graisses saturées 13.7 g
Glucides 62 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...