Appareils et accessoires
Greek Fava dip
Prép. 5min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
red onion cut into halves, plus extra sliced to serve80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
water700 g
-
dried yellow split peas rinsed and drained250 g
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
salted capers to garnish
-
pita bread to serve
-
olives to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
243.9 mg
Protides
7.6 g
Calories
709.9 kJ /
169.7 kcal
Lipides
6.6 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Béchamel Sauce
Pas d’évaluation
Pears in orange syrup
45min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Pistachio Butter
15min
Sufganiyot
2h 30min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min
Apricot Jam
40min
Caramel Sauce
Pas d’évaluation