Appareils et accessoires
Greek Fava dip
Prép. 5min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
red onion cut into halves, plus extra sliced to serve80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
water700 g
-
dried yellow split peas rinsed and drained250 g
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
salted capers to garnish
-
pita bread to serve
-
olives to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
243.9 mg
Protides
7.6 g
Calories
709.9 kJ /
169.7 kcal
Lipides
6.6 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Pas d’évaluation
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Fish and Avocado Loaf
2h
Herb Mustard
8h 10min
Beef pierogi
1h
Broccoli stem falafel
25h 40min
Aquafaba meringue kisses
2h 30min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Ribollita
50min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min