Appareils et accessoires
Spelt pastry
Prép. 10min
Total 50min
500 g
Ingrédients
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Sodium
982.3 mg
Protides
31 g
Calories
8828.2 kJ /
2110 kcal
Lipides
167 g
Fibre
21.4 g
Graisses saturées
103.6 g
Glucides
140.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pastry
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pawpaw smoothie
10min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Pas d’évaluation
Pears in orange syrup
45min
Mini triple layer bundts
35min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Boba Cheesecake
6h 45min
Chocolate mousse
1h 10min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Beauty booster smoothie
5min
Portuguese bread
3h 30min
Best ever carrot cake
1h 35min