Appareils et accessoires
Mushroom Stock Paste
Prép. 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingrédients
-
30 g dried wild mushroomsporcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1200 g
Sodium
7216.6 mg
Protides
20.3 g
Calories
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Lipides
15.6 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
121 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Demo Recipe - Isaac
1h
Browned pork cubes
15min
Gut Immunity Shot
5min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min