Appareils et accessoires
Mushroom Stock Paste
Prép. 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingrédients
-
30 g dried wild mushroomsporcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1200 g
Sodium
7216.6 mg
Protides
20.3 g
Calories
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Lipides
15.6 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
121 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Braised Dongpo Pork
Pas d’évaluation
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Demo Recipe - Isaac
1h
Fish Stock
Pas d’évaluation
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Chinese Five Spice Powder
Pas d’évaluation
Five spice powder
10min
Heat-Treated Eggs
20min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Homemade Soy Milk
30min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min