Appareils et accessoires
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1701.4 mg
Protides
35.6 g
Calories
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Lipides
29.6 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
14.9 g
Glucides
90.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Swiss Rösti
9h
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Pas d’évaluation
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1h
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4h
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Gazpacho
1h 15min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min