Appareils et accessoires
Tuna Tapenade
Prép. 5min
Total 5min
500 g
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
anchovy fillet, in oil1
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
mascarpone85 g
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
17.7 g
Calories
1013 kJ /
242 kcal
Lipides
18.4 g
Glucides
1.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips and Spreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Veal in tuna sauce
13h
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Tuna Niçoise Toasts
3h
Tuna Tapenade on Cucumber
10min