Appareils et accessoires
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
Prép. 10min
Total 2h 10min
1000 g
Ingrédients
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1000 g
Sodium
16961 mg
Protides
5.9 g
Calories
3962.2 kJ /
947 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
228.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Community fave brown rice salad
55min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Pickled red onions
1h 50min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Browned pork mince
20min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Spicy tuna dip
5min
Pimento Spread
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Beef stock paste
3h
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Pasta alla Vodka
15min