Appareils et accessoires
New England Clam Chowder
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
canned minced clams (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1274.3 mg
Protides
43.1 g
Calories
2304.9 kJ /
550.9 kcal
Lipides
21.4 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
45.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Beef Short Rib Chili
1h 25min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Manhattan Clam Chowder
55min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Egg Salad
30min
Clam Chowder
55min
Baked Crab Dip
15min
Boston Clam Chowder
55min
Lobster Bisque
1h 50min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h