Appareils et accessoires
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
629.9 mg
Protides
18.6 g
Calories
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Lipides
32.4 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
10.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Creamy Feta Dip
5min
Broccoli and Bacon Bites
1h
No waste vegetable stock concentrate
25min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Pas d’évaluation
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Dairy-free coconut ice cream
Pas d’évaluation
Chocolate Basque cheesecake
2h
Steamed tomato pesto pull apart bread
2h 5min
VEGEMITE® and cheese butter
10min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Pas d’évaluation