Appareils et accessoires
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Prép. 25min
Total 50min
4 portie
Ingrédients
Dressing
-
bruine suiker150 g
-
witte wijnazijn105 g
-
rode porto70 g
-
zout¼ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olijfolie30 g
-
water1000 g
Hummus
-
peterselie, vers afgeplukt8 stengels
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt450 g
-
water200 g
-
tahin100 g
-
citroensap30 g
-
olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
teentje knoflook1
Champignons en afwerking
-
water30 g
-
champignon de Paris, vers in vieren of achten gesneden, afhankelijk van de grootte300 g
-
olie20 g
-
kerstomaten150 - 200 g
-
zout voor kruiden
-
peper, gemalen voor kruiden
-
rucola40 - 60 g
-
granaatappelpitten voor garnering
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1033 mg
Protides
16 g
Calories
2882 kJ /
689 kcal
Lipides
37 g
Fibre
11.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
76 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Cashew- en kokosmelk
10min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Dadel- en Haverdrank
20min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Tomaat en Chili jam
1h 15min