Appareils et accessoires
Gluten free lentil wraps
Prép. 40min
Total 3h 40min
8 pieces
Ingrédients
-
red lentils200 g
-
water plus an extra 70-120 g, if needed500 g
-
gluten free cornflour15 g
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil2 - 3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
240.9 mg
Protides
6.5 g
Calories
566.9 kJ /
135.5 kcal
Lipides
4.7 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
17.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Manifesto
202 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Nourish
29 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free shortbread
1h 35min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9h
Almond milk to almond pancakes
30min
Date and nut balls
20min
Raspberry and Basil Sangria
40min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5h 5min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Aquafaba meringue kisses
2h 30min
Vegan burgers
45min