Appareils et accessoires
Oysters Mignonette
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
381.2 mg
Protides
11 g
Calories
329 kJ /
78 kcal
Lipides
2.2 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
0.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Oysters with lime granita
5min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Hollandaise sauce
15min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Nam Jim
10min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Scallops with pea purée
25min
Grilled scallops with chilli jam
25min