![Tex-Mex chicken soup Tex-Mex chicken soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/586ab2d7-e3fe-4240-a681-bbcf17b253a6/Derivates/db75eb28-fe64-4dcd-8d6f-3c8062df40eb.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 ½ - 2 tbsp taco seasoning (see Tips)
- 80 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 - 2 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g green capsicum, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 650 g water
- 100 g grated cheddar cheese, to serve
- 1 avocado, flesh only, sliced, to serve
- 80 g sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2059.7 kJ / 490.4 kcal
- Protides
- 30.3 g
- Glucides
- 11.2 g
- Lipides
- 34.6 g
- Graisses saturées
- 13.6 g
- Fibre
- 7.6 g
- Sodium
- 1802.1 mg
Recettes alternatives
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Chipotle bean and corn salad
40 分钟
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 分钟
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken in chipotle sauce
40 分钟
Curried chicken salad wraps
50min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Chicken picadillo cups
40 分钟
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chicken and spinach enchiladas
40 分钟