Tex-Mex chicken soup
TM6 TM5 TM31

Tex-Mex chicken soup

4.6 ( 115 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g chicken thigh fillets cut into pieces (approx. 2-3 cm)
  • 1 ½ - 2 tbsp taco seasoning (see Tips)
  • 80 g onion cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 1 - 2 jalapeño chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g green capsicum cut into pieces (approx. 1 cm)
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 650 g water
  • 100 g grated cheddar cheese to serve
  • 1 avocado flesh only, sliced, to serve
  • 80 g sour cream to serve
  • fresh coriander leaves to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
490.4 kcal / 2059.7 kJ
Protides
30.3 g
Lipides
34.6 g
Glucides
11.2 g
Fibre
7.6 g
Graisses saturées
13.6 g
Sodium
1802.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives