Appareils et accessoires
Carrot and Parsnip Mash
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
shallot quartered30 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (1 in.)450 g
-
parsnip cut into pieces (1 in.)300 g
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water225 g
-
salt to taste¼ tsp
-
black pepper, freshly ground to taste¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
156.1 mg
Protides
1.5 g
Calories
308.1 kJ /
73.6 kcal
Lipides
0.3 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
17.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Holiday Table
14 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Coleslaw
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Pas d’évaluation
Asparagus Sauté
15min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Green Goddess Salad
10min
Southwest Quinoa
40min
Cauliflower Mash
Pas d’évaluation
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Steamed Broccoli
25min
Green Goddess Salad
10min
Garden Green Crêpes
1h 15min