Appareils et accessoires
Galaktoboureko
Prép. 20min
Total 1h 35min
8 portions
Ingrédients
Syrup
-
caster sugar120 g
-
water60 g
-
lemon rind thinly peeled½
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
whole cloves1 tsp
-
cinnamon quills2 - 3
Custard
-
unsalted butter plus extra to grease and 125 g melted, to brush½ tsp
-
egg yolks3
-
caster sugar90 g
-
fine semolina90 g
-
milk750 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
filo pastry7 sheets
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
132.1 mg
Protides
6.5 g
Calories
1156.9 kJ /
276.5 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
50.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Croissants
16 Std.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Pumpkin Chai Latte
20 Min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45 Min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45 Min
Soula's Spanakopita
1 Std. 35 Min
Chocolate Fondue
15 Min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
Salted caramel sauce
40 Min
White chocolate and tropical trifle
1 Std. 45 Min