Carrot, Pumpkin and Chard Pie

Carrot, Pumpkin and Chard Pie

3.9 17 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 20min
6 portions

Ingrédients

Vegetables
  • vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
    25 g
  • stale white bread torn in pieces
    50 g
  • fresh coriander leaves only
    10 g
  • garlic cloves
    3
  • carrots cut in pieces
    300 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    5 g
  • pumpkin flesh diced (3 cm)
    300 g
    300 g butternut squash, diced (3 cm)
  • onions sliced
    300 g
  • olive oil
    50 g
  • water
    50 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • sweet potatoes diced (2 cm)
    300 g
  • red peppers cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • Swiss chard thick stalks removed, sliced (3 cm)
    100 g
    100 g fresh spinach leaves
Béchamel Sauce
  • whole milk
    500 g
  • butter diced
    40 g
  • plain flour
    40 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch

Infos nut. par 1 portion

Calories 343 kcal / 1435 kJ
Protides 9 g
Lipides 17 g
Glucides 40 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...