Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ pomeranče (nejlépe bio), tence okrájená kůra bez bílé části
- 1 pomeranč, velký, jen šťáva (cca 60 gramů)
- 60 gramů krystalového cukru, podle chuti
- 500 gramů rebarbory, oloupané, na kousky (2 cm)
- 1 jablko golden delicious, oloupané, bez jádřince, na 8 kousků (cca 100 gramů)
- 250 gramů jahod, bez stopek, na plátky
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 622 kJ / 148 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 0.2 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Meruňkový kompot se skořicí
45 Min
Polenta s čedarem
15 min.
Ananasová pěna
1 min
Houby s citrónovou šťávou
30 Min
Bylinková polévka s vejci
30 Min
Pohankové noky do polévky
40min
Tvarohový krém - Termix
1h 10min
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Pas d’évaluation
Puding z čerstvých jahod
2h 15min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15 min.
Jablečná tvarohová pěna
1 Std. 25 Min
Jablečná přesnídávka
25 min