Steamed Pumpkin with Curried Lentils

Steamed Pumpkin with Curried Lentils

4.4 45 évaluations
Prép. 35min
Total 1h 15min
8 portions

Ingrédients

  • cumin seeds
    3 heaped tsp
  • coriander seeds
    4 heaped tsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • fresh coriander leaf plus extra to garnish
    30 g
  • fresh coconut (optionnel) cut in pieces (2-3 cm)
    50 g
    3 Tbsp desiccated coconut
  • unsalted butter diced
    80 g
  • onions quartered
    300 g
  • garlic cloves
    2
  • cayenne pepper to taste
    ½ - ¾ tsp
    1 - 2 fresh green chillies, (6-8 cm long), deseeded, to taste
  • pumpkin deseeded, cut in 8 pieces with skin on
    1000 - 1200 g
    1000 - 1200 g butternut squash, deseeded, cut in 8 pieces with skin on
  • dried green lentils or brown or Puy
    300 g
  • water
    1000 g
  • roasted red peppers, preserved roughly diced (1-2 cm)
    250 - 300 g
  • crème fraîche (optionnel)
    130 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 358 kcal / 1504 kJ
Protides 13 g
Lipides 17 g
Glucides 33 g
Fibre 10.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...