Appareils et accessoires
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Prép. 25min
Total 1h
15 pieces
Ingrédients
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
4.8 g
Calories
388 kJ /
93 kcal
Lipides
5.5 g
Glucides
5.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35 Min
Octopus and Potato Salad
40 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Sangria
10 Min
Tzatziki
20 Min
Apple Marinade
10 Min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1 Std. 30 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Mexican Stuffed Peppers
45 Min
Quince Torta
8 Std.