Appareils et accessoires
Harissa
Prép. 10min
Total 20min
1 jar
Ingrédients
-
dried red chillies deseeded (see tip)40 g
-
water hot, for soaking
-
cumin seeds2 Tbsp
-
coriander seeds2 Tbsp
-
fine sea salt2 Tbsp
-
garlic cloves6
-
olive oil depending on consistency4 - 5 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Protides
12 g
Calories
2902 kJ /
693 kcal
Lipides
59 g
Fibre
18 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
moroccan adventure
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean Bread
5h 20min
Barbecue Sauce
20min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Minced Raw Meat
35min
Five-seed bread
1h 50min
Profiteroles
2h 15min
Brioche
5h
Potato and Vegetable Purée
40min
Harissa
25min
Star anise and pistachio kulfi
24h 20min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Rustic Bread
2h