Chickpea Soup (Revithia)
TM5 TM6

Chickpea Soup (Revithia)

2.7 (18 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g onions, quartered
  • 50 g olive oil
  • 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed, drained
  • 1350 g water, plus 250 g chilled
  • 2 tsp fine sea salt
  • 30 g plain flour
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped leaves only, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1054 kJ / 251 kcal
Protides
12 g
Glucides
27 g
Lipides
9 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives