Chickpea Soup (Revithia)
TM6 TM5

Chickpea Soup (Revithia)

2.8 ( 19 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g onions quartered
  • 50 g olive oil
  • 250 g dried chickpeas soaked overnight, rinsed, drained
  • 1350 g water plus 250 g chilled
  • 2 tsp fine sea salt
  • 30 g plain flour
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
251 kcal / 1054 kJ
Protides
12 g
Lipides
9 g
Glucides
27 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives