Prawn Saganaki with Feta
TM6 TM5

Prawn Saganaki with Feta

4.5 (110 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g onions, quartered
  • 50 g olive oil
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 200 g water
  • 5 mint leaves
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp dried oregano
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 24 prawns, raw, peeled, deveined, deveined
  • 200 g feta cheese, diced (2 cm), plus extra crumbled for garnishing
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, roughly chopped leaves only, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1716 kJ / 408 kcal
Protides
35 g
Glucides
6 g
Lipides
26 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives