Mirror glaze cake
TM6 TM5

Mirror glaze cake

3.9 ( 15 évaluations )

Ingrédients

  • 10 - 20 g shelled unsalted pistachio nuts

Cocoa-coconut cake base

  • vegetable oil for greasing
  • 110 g unsalted butter cut into pieces
  • 200 g Chocolate Ripple biscuits™
  • 50 g desiccated coconut

Chocolate mousse

  • 3 titanium strength gelatine leaves
  • chilled water for soaking
  • 600 g milk chocolate broken into pieces
  • 700 g pouring (whipping) cream (see Tips)
  • 180 g Irish cream liqueur

Mirror glaze

  • 4 titanium strength gelatine leaves
  • chilled water for soaking
  • 350 g white chocolate broken into pieces
  • 150 g water room temperature
  • 300 g white sugar
  • 200 g sweetened condensed milk
  • 1 - 2 teaspoons food colouring (red - see Tips)
  • macarons of choice, for decorating (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
737.4 kcal / 3097.2 kJ
Protides
8.2 g
Lipides
48.8 g
Glucides
70.4 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
30.5 g
Sodium
115.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives