Appareils et accessoires
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
Prép. 15min
Total 2h 5min
4 portion
Ingrédients
Dough
-
water155 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
plain yoghurt unsweetened30 g
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust315 g
Filling
-
baby spinach, fresh destemmed200 g
-
onions in pieces85 g
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower45 g
-
feta cheese in pieces170 g
-
red pepper flakes½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
873 mg
Protides
17 g
Calories
2084 kJ /
498 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
68 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Mick's ciabatta rolls
21h 20min
Pickled Mushrooms
6h 30min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
2h 5min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35min
Herbed Spiral Rolls
35min
Hot dog rolls
3h 30min
Brioche burger buns
2h 10min
English muffins
3h 10min
Vegetable-topped bread
40min
Cheese Biscuits
30min
English Muffins
3h 10min
Farmhouse White Sandwich Bread
1h 30min