Appareils et accessoires
Fermented Red Onions
Prép. 30min
Total 84h 30min
1 Total recipe
Ingrédients
-
red onions sliced (approx. ⅛ in.)18 oz
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
1.2 mg
Protides
6 g
Calories
836 kJ /
200 kcal
Lipides
1 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fermentation with TM6
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut Butter
5min
Sautéing 10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5min
Basil Pesto
10min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Gluten-Free Rolls
1h 20min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Fruit, Date and Nut Chop
5min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min