Appareils et accessoires
Mai Tai
Prép. 10min
Total 10min
4 glasses
Ingrédients
-
ice cubes250 g
-
lime juice (approx. 3-4 limes)2 tbsp
-
Grand Marnier®2 tbsp
-
Angostura® bitters2 dashes
-
dark rum80 g
-
grenadine syrup2 tsp
-
pineapple juice130 g
-
orange juice (approx. 3 oranges)100 g
-
sugar syrup (see Tip - optional)2 tsp
-
fresh pineapple pieces for garnishing
-
fresh mint leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
16.6 mg
Protides
2 g
Calories
592.3 kJ /
141 kcal
Lipides
0.6 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
14.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cocktails
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mango daiquiri
5 Min
Espresso martini
5 Min
Strawberry caipiroska
10 Min
Mojito-style cocktail
10 Min
Citrus margarita
10 Min
Warm caramel spice martini
1 Std. 15 Min
Fig and maple bourbon fizz
168 Std. 20 Min
Sangria ginger punch
1 Std. 5 Min
Summer daze
10 Min
Cosmopolitan
5 Min
Pineapple rum cocktail
6 Std. 45 Min
Gin Fizz
5 Min