Versions compatibles
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Infos nut.
- par 1 stuk
- Calories
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 26.9 g
- Lipides
- 16.9 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 337.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1j 30 menit
Tarbot met salsasaus
Pas d’évaluation
Rucola taart
Pas d’évaluation
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Pas d’évaluation
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 menit
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 menit
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Siciliaanse garnalensalade
40 menit
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Lamsstoofpotje
1h 45min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min