Versions compatibles
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Infos nut.
- par 1 stuk
- Calories
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 26.9 g
- Lipides
- 16.9 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 337.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30 min.
Kipsatés met pindasaus
2h
Duitse brunch
1h 15 min.
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Rode kool cups met kip
25min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Vijgenmosterd
25min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15 min.
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min.
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation