Appareils et accessoires
Italian butter
Prép. 5min
Total 10min
160 g
Ingrédients
-
sun-dried tomatoes in oil, drained20 g
-
pitted green olives20 g
-
garlic cloves2
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 160 g
Sodium
607.6 mg
Protides
4.7 g
Calories
3995.7 kJ /
955 kcal
Lipides
101.2 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
62.2 g
Glucides
15.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Butter it up!
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chopped Asian Salad
20min
Brandy custard (TM6)
15min
Gluten free shortbread
1h 35min
Neapolitan Pizza
4h 35min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Pear and ginger paste
26h 25min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Chana magaj
2h 30min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Gwinganna biryani
25h 20min