Appareils et accessoires
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optionnel)1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
911 mg
Protides
11.5 g
Calories
1820 kJ /
435 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
15.8 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
62.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kokos Dahl
25min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Rabarber-citroen cookies
1h
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Traditionele vruchtenjam
55min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min