Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce

Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce

2.0 4 évaluation
Prép. 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 ½ oz
  • garlic clove
    1
  • lemon peels thin peel only, no white pith
    2 - 3
  • unsalted butter cut into pieces
    1 oz
  • panko bread crumbs
    1 ½ oz
  • salt divided, plus extra to season cod and sauce
    1 ½ tsp
  • dried thyme
    1 tsp
    1 tsp dried basil
  • water
    35 oz
  • basmati rice
    8 oz
  • fresh cod fillets skinless (approx. 4 pieces)
    21 oz
  • fresh spinach leaves
    9 oz
  • heavy whipping cream
    5 ½ oz
  • corn starch
    2 - 3 tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    1 oz
  • ground black pepper
    2 pinches

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1230.4 mg
Protides 38.4 g
Calories 2597.5 kJ / 620.8 kcal
Lipides 25.1 g
Fibre 3.5 g
Graisses saturées 14.7 g
Glucides 59.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...