![Korean pickled potato salad Korean pickled potato salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70fcb6795cdc7cdaabf78756c3c89a9e/Derivates/ecbad5331088a8c6ca19ea823f1e1ae0dccbc548.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pickle
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon, trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced
Potato salad
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 800 g new baby potatoes, peeled (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- long red chilli, trimmed and thinly sliced to garnish
- spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1726.1 kJ / 411 kcal
- Protides
- 4.8 g
- Glucides
- 24.4 g
- Lipides
- 32.3 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 872.1 mg
Recettes alternatives
Spicy Margarita Fizz
10min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Poached eggs with blade cover
30min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Banh mi pizza
2 Std. 15 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Vegetable trimming stock
2h
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min