Versions compatibles
Salată cu brânză de capră și dressing de caju prăjit
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 65 g caju crud
- 40 g rucola
- 40 g spanac tânăr, proaspăt
- 80 g căpșune, curățate de codițe, feliate
- 80 g zmeură
- 100 - 150 g brânză de capră, feliată (5 mm), după gust
- 20 g ceapă roșie, feliată (5 mm)
- 10 g muștar
- 10 g miere
- 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- 10 g oțet de vin
- 30 g apă
-
30
g ulei de rapiță
ou 30 g ulei de măsline - 2 linguri boabe de rodie (optionnel)
- 2 prize piper negru măcinat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2396 kJ / 572 kcal
- Protides
- 23 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 46 g
- Graisses saturées
- 12 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 325 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Margarita cu cocos
Pas d’évaluation
Pâine de soia cu semințe
Pas d’évaluation
Brunch est-european
Pas d’évaluation
Smoothie roz cu cocos și nuci pecan, la bol
Pas d’évaluation
Salată de legume coapte cu sos de caju
2 Std. 45 Min
Somon cu portocale și cușcuș din broccoli
25 Min
Rulouri de porc umplute cu smochine uscate și nuci
1 Std.
Soldăței de omletă
Pas d’évaluation
Salată de vită thai
Pas d’évaluation
Salată de citrice cu vinegretă cu mentă
30 Min
Stir-fry cu ciuperci
55min
Pastă cremoasă de roșii uscate și fasole albă
10 min