Appareils et accessoires
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
Prép. 10min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
shallots halved45 g
-
olive oil20 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)150 g
-
ripe tomatoes diced (2 cm)100 g
-
dry white wine30 g
-
boiling water250 g
-
½ heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
tomato purée10 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
602.2 mg
Protides
15.3 g
Calories
2386.5 kJ /
570.4 kcal
Lipides
25.1 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
10.8 g
Glucides
67.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
7 Days of Healthy Eats
24 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
7 in 7 Challenge
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Cookidoo® Served 2022
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Your Cookidoo® 2025: Homemade Hero
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Your First Month Mixing
55 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom Stroganoff
30 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min