Appareils et accessoires
Tonijnkroketten
Prép. 20min
Total 1h 30min
15 stuks
Ingrédients
-
verse peterselie5 g
-
aardappelen geschild, in kleine stukken500 g
-
water1000 g
-
grof zout1 ½ tl
-
boter50 g
-
tonijn, uit blik uitgelekt220 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
fijn zout½ tl
-
eieren losgeklopt (om te paneren)3
-
amaranth gezwollen
-
bakolie
Niveau
moyen
Infos nut. par 2 stuks
Protides
14 g
Calories
1163 kJ /
277 kcal
Lipides
11 g
Fibre
6 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Mexico
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Fatayer met kaas en munt
2h
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Green Godess Salade
20min
Mallorcaanse vissoep
40min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h