Tinga de Pollo

5.0 2 évaluation
Prép. 10min
Total 40min
2 portions

Ingrédients

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) in pieces
    3 oz
    3 oz feta cheese, in pieces
  • onions cut in halves
    3 ½ oz
  • vegetable oil
    ½ oz
  • tomatoes quartered
    3 ½ oz
  • homemade chicken stock paste
    1 heaping tsp
    1 chicken stock cube
  • boneless, skinless chicken breast in pieces (1¼ in.-1½ in.)
    12 oz
  • piloncillo in pieces (see Tip)
    ½ oz
    ½ oz brown sugar, in pieces (see Tip)
  • canned chipotle chilies (in adobo sauce)
    ½ - 1 oz
  • dried bay leaves
    1
  • Mexican tostadas
    6
    6 taco shells
  • sour cream to serve
    3 oz

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1885.8 mg
Protides 69.3 g
Calories 5184.8 kJ / 1239.2 kcal
Lipides 49.9 g
Fibre 1.7 g
Graisses saturées 22.4 g
Glucides 136.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...