Appareils et accessoires
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Prép. 25min
Total 1h 35min
2 portie
Ingrédients
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 2 portie
Sodium
64751.4 mg
Protides
83.2 g
Calories
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Lipides
117.4 g
Fibre
12.2 g
Graisses saturées
68.1 g
Glucides
79.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Warme chocolademelk van de inca's
40min