Appareils et accessoires
Sun-dried tomato and pepita bread
Prép. 10min
Total 2h
12 slices
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
258.9 mg
Protides
7.9 g
Calories
1058.4 kJ /
252 kcal
Lipides
8 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
34.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Buckwheat
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chia coconut bread
2h 40min
Cashew bread French toast
1h 40min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Gluten free pita bread
1h 15min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Falafel crackers
40min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Apricot macadamia biscuits
40min
Gluten free pizza base
35min
Seed and nut bread
1h 30min