Sun-dried tomato and pepita bread
TM6 TM5 TM31

Sun-dried tomato and pepita bread

4.7 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 80 g sun-dried tomatoes
  • 140 g buckwheat groats
  • 200 g brown rice
  • 140 g arrowroot flour
  • 40 g chia seeds
  • 40 g pepitas
  • 1 tsp xanthan gum
  • 1 tsp salt
  • 400 g water
  • 1 tbsp coconut sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 20 g olive oil
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 2 eggs
  • 2 tsp tomato paste
  • water, for sprinkling
  • poppy seeds, for sprinkling

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1058.4 kJ / 252 kcal
Protides
7.9 g
Glucides
34.6 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
1.7 g
Fibre
4.5 g
Sodium
258.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives