Appareils et accessoires
Rabbit stew
Prép. 10min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
926.1 mg
Protides
59.1 g
Calories
1760.3 kJ /
419 kcal
Lipides
16.7 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
4.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
500 calorie meals
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Seafood panzanella
1h
Mushroom quinotto
30min
Hungarian goulash
1h 30min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Red mullet couscous with peppers
Pas d’évaluation
Chicken in peach sauce
40min
Eggplant with burghul
55min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Pork fillet with mustard
35min