Rabbit stew
TM6 TM5 TM31

Rabbit stew

3.6 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 60 g brown onion
  • 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
  • 50 g water
  • 40 g dry white wine
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1760.3 kJ / 419 kcal
Protides
59.1 g
Glucides
4.4 g
Lipides
16.7 g
Graisses saturées
5.5 g
Fibre
2.2 g
Sodium
926.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives