Appareils et accessoires
Pasta with leek and ajvar
Prép. 10min
Total 30min
3 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese (optionnel) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
21 g
Calories
2794 kJ /
668 kcal
Lipides
18 g
Fibre
12 g
Glucides
103 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Quick Easy Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Vegan Burgers
45min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Beer Pickles
24h 20min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Salmorejo
10min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Salmorejo
2h 10min
Bucatini amatriciana
45min
Sausage and pea risotto
30min
Vegan bean burger
1h 20min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3h 5min